Uredništvo

Življenju dodajamo leta, letom dodajamo zdravje.
 
Slovenci smo po dolgosti življenja peti narod na svetu. Lepo se sliši.
 
In vendar je, kot vse kaže, tudi pri nas medicina, za srčno-žilnimi boleznimi in rakom, tretji povzročitelj prezgodnjega odhoda s sveta. Že pred desetletji smo zasnovali revijo Zdravje, zdaj pa je tu Preventiva, ki nam bo iz meseca v mesec kazala pot, kako naj skrb za svoje zdravje prevzamemo sami; da bomo dodali življenje letom in letom zdravje.
 
Barbara Černe

Resna bolezen človeštva je Obsesija posedovanja.

Ko sem se pred tremi leti odločila, da se znebim vseh stvari v udobni vili v Dubaju, kjer sem živela 11 let, so mi prijatelji zastavili naslednje vprašanje: “Ampak, ali ne boš pogrešala vseh svojih stvari?” Jaz sem se smejala, z vsakim prodanim kosom sem se počutila bolj in bolj SVOBODNO. Svobodna v gibanju, raziskovanju, potovanju, ustvarjati, biti. Svobodno dihati in živeti polno ZDAJ, tako kot si želim. Počutila sem se, kot bi obtičala z vsemi STVARMI, ki sem jih kopičila vsa leta (žalostno, da sem jih zares opazila šele, ko sem se odločila, da se poslovim od njih). 

Vse kar posedujem sedaj je nekaj škatel. Te so shranjene, medtem ko jaz živim in potujem po svetu z enim kovčkom (in od tega uporabljam le 2/3). Ko sem nedavno govorila po Skypu z enim izmed mojih dobrih prijateljev, iz luksuzne vile v Izraelu, sem sama sebi rekla: "In veš, kaj je najboljše pri vsem skupaj? Nič od tega ni moje!!! Moje je le polno, čisto zadovoljstvo in svoboda, - le to uživam v polni meri."

Veliko let je trajalo, da sem tu, kjer sem sedaj. Leta trdega dela, poskušanja imeti še več, dokazati si, da lahko imam še več in tako dalje. Gnala sem se do meje, ko sem bila popolnoma izmučena – ter se na koncu vdala. In od trenutka, ko sem se ustavila (vdala), sem začela ŽIVETI.

Poskusite sami zase…  Nisem super človek, sem samo oseba, ki deli svojo izkušnjo v upanju, da vas motivira - da postanete SVOBODNI...

Osvoji svojo goro!

______________________________________________

O ANGELICI:

Angelica je praktik celjenja travm, facilitatorka Procesa Celovitenja, praktik Dela s senco, zdraviteljica notranjega otroka in hipnoterapevtka.

Rojena je na Hrvaškem, kjer je tudi odraščala. V minulih 19 letih, v času študija in dela v Veliki Britaniji, na Bližnjem vzhodu, v Evropi in Avstraliji, je delala s tisoči ljudi iz celega sveta.

Ker so vse njene prve življenjske izkušnje bile zelo travmatične, je v svojem »boju za življenje« zgodaj doumela, da niso vsi obdarjeni z njeno hitrostjo, močjo in radostjo do ŽIVJENJA in da ji je vse to bilo dano v tolikšni meri prav zato, da bi lahko drugim pomagala OSVOBODITI SE.

Po študiju prava se je lotila učenja angleščine, nato fitnesa, nutricionizma, poslovnega, korporativnega wellness in life coaching v Dubaju.

V začetku maja 2016 je Teal Swan, svetovno znana ameriška duhovna učiteljica, pisateljica in zacetnica Procesa Celovitenja, osebno izbrala in osposobila Angelico za svojo ambasadorko za Balkan in Bližnji vzhod, da bi v domačih krajih lahko »pomagala ljudem razbiti stare vzorce in se osvoboditi« s pomočjo njene močne tehnike čustvenega celjenja.

Lačna še bolj globokega znanja o človeški interakciji in naših krogih bolečine, lačna odgovorov na vprašanja zakaj in kako, da bi bila sposobna zaceliti sebe samo, je skozi leta zbrala veliko informacij, študij in praksi, istočasno pa opravljala intenzivno kognitivno vedenjsko terapijo (CBT) s svojo klinično psihologinjo in terapevtko.

Angelica ima POSLANSTVO pomagati ljudem vstati in se premakniti v smeri, v kateri si v življenju želijo iti, se počutiti manj osamljene, izolirane in same, zato pa bolj v Obilju, Ljubljene, Mirne, Srečne, Zadovoljne, Zdrave, Zaceljene in Globoko Povezane s seboj in ljudmi okoli sebe, medtem ko gradijo močne, zdrave in dolgotrajne odnose.

»Osvoji svojo goro« je njen moto – Bodite, Imejte in Naredite VSE, kar si v življenju želite!

 Po delavnicah v Avstraliji se Angelica spomladi vrne v Evropo, z vikend delavnicah “Notranji otrok: Poišči radost v sebi”:

Ljubljana 11.5-12.5.

https://angelicahorvatic.com/events/delavnica-z-notranjim-otrokom-poisci-radost-v-sebi/

 

NASLOV UREDNIŠTVA

Bcentermed, Barbara Černe s.p.
Na griču 7
3202 Ljubečna

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si