Uredništvo

Življenju dodajamo leta, letom dodajamo zdravje.
 
Slovenci smo po dolgosti življenja peti narod na svetu. Lepo se sliši.
 
In vendar je, kot vse kaže, tudi pri nas medicina, za srčno-žilnimi boleznimi in rakom, tretji povzročitelj prezgodnjega odhoda s sveta. Že pred desetletji smo zasnovali revijo Zdravje, zdaj pa je tu Preventiva, ki nam bo iz meseca v mesec kazala pot, kako naj skrb za svoje zdravje prevzamemo sami; da bomo dodali življenje letom in letom zdravje.
 
Barbara Černe

 

Potrebujemo:

 

1,5 kg piščančjih krilc

1 narezano čebulo

2 žlici opečenega sezamovega semena

oljčno ali kokosovo olje

 

Marinada

1/4 skodelice sojine omake (brez glutena)

3 žlice medu

2 cm olupljenega in naribanega ingverja

3 stroke fino mletega česna

žličko pikantne omake

 

Marinirana piščančja krilca (marinirali smo jih dve uri v polovici marinade) damo v ponev, ki jo predhodno namažemo z oljčnim ali kokosovim oljem. Segrejemo na 180 stopinj in 15 minut pečemo do hrustljavega. Drugo polovico marinade prelijemo čez pečena hrustljava krilca. Po želji dodamo sezam.

NASLOV UREDNIŠTVA

Bcentermed, Barbara Černe s.p.
Na griču 7
3202 Ljubečna

Prijava na e-novice

Vas je naša vsebina pritegnila? Če želite biti na tekočem z novimi podobnimi vsebinami, se prijavite na naše e-novice.

Kontakt z nami

+386 (0)51 635 735
info@preventivarevija.si